Et bæredygtigt mindset, placeret i hovedet på en ung og ambitiøs bankansat med århusianske rødder og en relationsskabende og ekstrovert tilgang til menneskerne på sin vej.

Min historie

En rejse gennem voksenlivet, startede med en drengedrøm – Et job inden for sportsektoren. Et job, der indebar netværksdrift og sponsorkoordinering i Superliga-klubber og håndboldklubber fra den bedste danske herreliga. 
En drengedrøm, der blev sat i perspektiv af en datter, der meldte sin ankomst og et spirende familieliv. 
Sportssektoren var et ufortrødent og fantastisk bekendtskab, som skabte en relation og en vej ind i den branche, hvor jeg for nuværende betræder mine nu voksne (og spidse) sko. Nordea blev første skridt på vejen i en sektor, der overrasker mig hver dag – overrasker mig positivt og bekræfter mig i at mediernes billede af sektoren er forvrædent og skal sælge aviser (eller online abbonnementer).
Merkur Andelskasse på Frederiksbjerg i Århus C, er den nuværende adresse og hvilken én. Min arbejdsplads, altså. Et værdibaseret, bæredygtige, socialøkonomisk pengeinstitut med fokus på MEGET andet end afkast til aktionærer.
Ovenstående værdisæt er også grundstenene bag denne side og grundstenene bag de kommende indlæg omkring de sider af klima-debatten, som vi unge mennesker (“klima-tosser!”) sjældent beskæftiger sig med – Netop fordi at medierne heller ej gør.
Indlæggene her, vil uden tvivl have en afledt effekt af min daglige arbejdsgang og koncentrere sig om problemstillinger i unges klimabidrag, deres økonomi og måden hvorpå denne kan påvirke vores globale situation i den rigtige retning.

 

Et bæredygtigt mindset i en travl hverdag

Gør en forskel, der hvor det giver mening for dig

En 100% bæredygtig livsstil er et stort arbejde, og kræver et enormt engagement og en ufortrøden vilje. Dine bidrag til den bæredygtige dagsorden, skal du derfor afbalancere og tilpasse din situation, dit familieliv og din dagligdag. 

Det handler om andet end fly, økologi og benzinbrændere

Mit bedste råd, er ikke at lade dig påvirke udelukkende af mediernes dækning af klimadebatten – Den kan til tider synes snævresynet. Der er mange alternativer til et bæredygtigt bidrag, som gør det mere tilgængeligt at bidrage til dagsordenen – selv i en travl hverdag. 

Mit CV

 

Februar 2019 –
Studentermedhjælper hos Merkur Andelskasse

Februar 2018 – Januar 2018
Serviceagent hos Nordea Danmark

 

Maj 2017 – Oktober 2018
Netværkskoordinator hos Business in Sport